Senior Salesmanager (40 uur)

Functieomschrijving


Senior Sales Manager MediaMyne & The Others Online (40 uur)

Wil jij proeven aan het ondernemerschap, maar wel binnen een professionele en gevestigde organisatie? Wil jij bouwen aan een ijzersterke sales strategie met oog op de toekomst en daar de rest van je collega’s in meenemen? En beschik jij ook nog eens over de juiste IT kennis, zodat je oprecht kan meedenken met de klant? Dan zijn we op zoek naar jou!


Wat ga je doen als Sales Manager? 

Als organisatie zijn wij bezig met het maken van een professionaliseringsslag. Met jouw senioriteit, kennis van software en saleservaring neem jij als meewerkend voorman de rest van het salesteam onder je hoede en ben je medeverantwoordelijk voor het bepalen van de koers en de strategie.

In deze rol focus jij je op het beheren en uitbouwen van de key-accounts. Dit zijn enkele grotere corporates, maar klanten bevinden zich vooral in het MKB+ segment. Ook werk je samen met het salesteam en de directie aan een sterkere propositie binnen de markt en bepaal je waar kansen liggen op het gebied van new business, wellicht ook over de grens. Je bent van A-tot-Z zelf actief binnen de salesprocessen, van het eerste contact tot aan tafel met de ondernemer om te kijken hoe jullie hen zo efficiënt mogelijk kunnen helpen met de interne communicatie. Daar hoort natuurlijk ook het sluiten van de deal en relatiemanagement bij. Daarnaast werk je actief mee en heb je een beslissende factor in opzetten van een salesstrategie en maak je strategische accountplannen voor je bestaande portfolio.


Wie zijn wij?

Wij zijn ShareCompany, en ontwikkelen ICT-oplossingen op het gebied van o.a. beleggingsinformatie, interne communicatie, tijdregistratie en toegangscontrole. Dit doen wij met 4 verschillende labels, te weten : BIQH, Atrea, MediaMyne en The Others Online. Met deze labels hebben wij uiteindelijk een gezamenlijk doel, namelijk: het optimaliseren van data naar concreet toepasbare informatie voor onze klanten.

De labels MediaMyne en The Others Online richten zich op Interne Communicatie. Deze labels helpen via verschillende kanalen; dataplatform, beeldscherm communicatie en de app, alle medewerkers in een organisatie op een eenvoudige manier te bereiken. Op die manier houden klanten al hun medewerkers betrokken en productief. Momenteel zijn wij met deze organisaties bezig met het maken van een professionaliseringsslag en zijn er veel mogelijkheden tot groei binnen de markt, ook internationaal.

Meer informatie over de activiteiten van ShareCompany kun je vinden op onze websites:

www.sharecompany.nl (moedermaatschappij)

www.mediamyne.nl (dochtermaatschappij)

www.the-others.online (dochtermaatschappij)


De voordelen van werken bij ShareCompany

Bij ShareCompany en haar labels kennen wij een dynamische werkomgeving; een omgeving om jouw capaciteiten en talenten in te zetten en verder te ontwikkelen. Er is veel ruimte voor eigen verantwoordelijkheid en vrijheid in je functie.

Vertrouwen is een kernwoord bij ons. De communicatielijnen zijn kort, en je mag over alles meedenken en meepraten. We zijn een dynamisch team met ambitieuze collega’s die voor elkaar staan en elkaar helpen als dat nodig is. De lat ligt hoog bij ons. Dat vragen klanten van ons en wij van onszelf omdat we gedreven zijn door kwaliteit. Hoe we dat doen? Door gedreven en helder te zijn en door alle collega’s zelf verantwoordelijk te maken voor hun resultaten. Maar ook door open naar elkaar toe te zijn, transparant en informeel, waarbij iedereen zichzelf kan zijn. We zijn allemaal anders en daar benutten we de voordelen van. Wij willen dat ShareCompany voor iedereen een veilige haven is waar je je thuis voelt. En een van de bijzondere dingen die wij doen, is elk jaar met elkaar naar Italië gaan als team.

Functievereisten

Wie ben jij?

• Je hebt 5+ jaar B2B Business Development/Accountmanagement ervaring

• Saleservaring in een ICT/IT/Software omgeving

• Ervaring met zowel MKB(+) segment en corporates

• Geschakeld op C-level, internationaal is een pre

• Affiniteit met ondernemerschap, commerciele blik, senioriteit en coaching skills.

• Bij voorkeur woon je in de omgeving van Amersfoort


Wij bieden jou uiteraard goede arbeidsvoorwaarden:

• Een goed marktconform salaris + bonussysteem

• Een SAR regeling (Employee Stock Units)

• 27 vakantiedagen

• Goede pensioenregeling

• Een vast contract na 1 jaar

• Auto, laptop, telefoon

• Fijn, centraal gelegen kantoor en een sleutelpositie binnen een leuk team

• Doorgroeimogelijkheden, met oog op de toekomst

• Teambuilding sessies, waarbij wij ook jaarlijks naar Italië gaan als team


Enthousiast geworden?

Meer informatie over de functie of de sollicitatieprocedure? Contact dan Irene Kroon-Braam via, email: irene.kroon@sharecompany.nl of via telefoonnummer: +31 (6) 22808627.

Na jouw sollicitatie laten we je zo spoedig mogelijk weten of we een eerste match zien, binnen 1 week kan je van ons een reactie verwachten.