Security Officer (8 - 16 uur per week)

Functieomschrijving

Wil jij werken bij een IT-bedrijf dat disruptief en ambitieus is? Wil jij het geweten worden van ons Information Security Management System? Zo ja, dan zijn wij op zoek naar jou.


Wat ga je doen als Security Officer?

Als Security Officer ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van het Information Security Management System van ShareCompany. Jij voert risicoanalyses uit, analyseert beveiligingsincidenten en houdt interne en externe audits. Op basis hiervan ontwikkel je, implementeer je en monitor je verbeteringen. Daarnaast organiseer je en bereid je de benodigde rapportages voor voor de reguliere managementreviews.


Jij vindt het leuk om alle facetten van de informatieverwerking te overzien in onze organisatie, en ook de impact daarvan te overzien op processen, mensen en derden. Je kent de relevante wet- en regelgeving, en hebt verstand van de fysieke, technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen. Uiteraard kennen onze bedrijfsprocessen geen geheimen voor jou.


Je werkt samen met iedereen in onze organisatie. Immers, Informatiebeveiliging is een mentaliteit door de gehele organisatie heen, die vraagt om een continue awareness. Als onderdeel van het inwerkingsprogramma informeer jij nieuwe werknemers van ShareCompany over ons informatiebeveiligingsbeleid.
In deze rol leg je verantwoording af aan de IT-manager.

Wij bieden

Een informele werkomgeving met een dynamisch klein team met ambitieuze collega’s;

Iedere dag weer uitdaging, verantwoordelijkheid en vrijheid in je functie;

Uiteraard goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

Een aantrekkelijk salaris en 8% vakantietoeslag

Een vast contract na 1 jaar

27 vakantiedagen

Goede pensioenregeling

Een laptop

Teambuilding sessies, waarbij wij ook jaarlijks naar Italië gaan als teamWie zijn wij

Bij ShareCompany ontwikkelen we ICT-oplossingen op het gebied van o.a. beleggingsinformatie, interne communicatie, tijdregistratie en toegangscontrole. Dit doen wij met 4 verschillende activiteiten, te weten : BIQH, Atrea, MediaMyne en Incrowd.


Wij werken onder andere voor Rabobank, Nationale Nederlanden, ABN Amro, Akzo Nobel, Bleckmann, Capgemini en 450 andere Nederlandse ondernemingen en instellingen. Ons werkgebied betreft vaak complexe materie met zeer veel data waarbij ons platform 24/7 foutloos moet functioneren. Ons platform verwerkt meer dan een miljoen berichten per seconde; daar zijn we trots op!


De lat ligt hoog bij ons. Dat vragen klanten van ons en wij van onszelf omdat we gedreven zijn door kwaliteit. De uitdaging is simpel gezegd om complexiteit om te zetten in werkbare en gebruiksvriendelijke systemen waarmee wij waarde toevoegen aan de propositie van onze klanten. En door hun efficiency te verbeteren. Daarom besteden wij veel aandacht aan het gebruiksgemak en de performance van onze systemen en gebruiken wij de nieuwste technologieën.


Hoe we dat doen? Door gedreven en helder te zijn en door alle collega’s zelf verantwoordelijk te maken voor hun resultaten. Maar ook door open naar elkaar toe te zijn, transparant en informeel, waarbij iedereen zichzelf kan zijn. We zijn allemaal anders en daar benutten we de voordelen van. Wij willen dat ShareCompany voor iedereen een veilige haven is waar je je thuis voelt.


Functievereisten

Hoe ziet jouw profiel eruit?


Onze ideale kandidaat heeft de volgende vaardigheden en competenties:

Een afgeronde opleiding op minimaal hbo niveau (Informatica)

Kennis van ISO 27001 en ISO 27002 normelementen

Kennis van AVG

Goede communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk) en beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Kennis en ervaring met projectmatig werken en projectmanagement

Je bent in staat zowel in teamverband als zelfstandig te werken

Je bent kwaliteitsgericht en bent in staat om prioriteiten te stellen

Je bent integer en beschikt over overtuigingskracht


Ben jij de kandidaat die we zoeken?

Wil je reageren of wil je meer informatie over de functie of de sollicitatieprocedure? Contact dan Irene Kroon via, email: irene.kroon@sharecompany.nl, of via telefoonnummer: +31 (6) 22 80 86 27.

Na jouw sollicitatie laten we je zo spoedig mogelijk weten of we een eerste match zien, binnen 5 werkdagen kan je van ons een reactie verwachten.