Junior Systeem Beheerder

Functieomschrijving

Ben jij klaar om jouw informaticakennis in de praktijk te brengen? Leer je snel en lijkt het je wel wat om bij een fintech bedrijf te werken? Lees dan snel verder, want wij zoeken een junior Systeem Beheerder.


Wat ga je doen?

Je komt te werken in een team met ervaren mensen. Zij gaan je de kneepjes van het vak in de praktijk leren. Samen zorgen jullie simpelweg voor super tevreden klanten. Hoe je dat doet? Door onze inhouse ontwikkelde software-oplossingen 24/7 foutloos te laten draaien. Interne en externe klantvragen secuur en snel af te handelen. En te handelen als 1e aanspreekpunt, sparringpartner en IT- en dataspecialist. Klinkt goed toch om zo te starten als Junior Systeem Beheerder?


Vanzelfsprekend vind je het gaaf om verbanden te leggen tussen techniek, data en onderliggende processen. Want ja, ook het meewerken aan optimalisaties en innovaties van onze applicaties hoort bij jouw werk. Ook ben je verantwoordelijk voor de meer standaard systeem beheerders werkzaamheden, zoals applicatiebeheer, serveronderhoud, updates, herstarts en meer. Je merkt het al, dit is een brede rol, waarin je snel veel gaat leren.

Je werkzaamheden zijn technisch en klantgericht, dus communicatieve vaardigheden zijn een absolute must. Intern werk je samen met je collega van Operations, die het datacenter beheert. Om de gemaakte afspraken met klanten waar te maken, werk je ook veel samen met de IT-manager. Oh, en niet onbelangrijk, je ziet kansen voor optimalisaties en pakt deze op.


De voordelen van werken bij ShareCompany

· Alles is bespreekbaar: van het volgen van een opleiding tot werken in het buitenland.

· Fijne collega’s: ze maken graag tijd vrij om je te adviseren, met je te sparren of te kletsen.

· Na 1 jaar én bij een wederzijdse klik, krijg je een vast contract.Functievereisten

Wie ben jij?

 • Je hebt een HBO- of WO-diploma in de richting van Informatica;
 • Affiniteit met financiële markten en beleggen is een sterke pre;
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift (Nederlands en Engels)
 • Je bent enthousiast, gedreven, en pro-actief;
 • En je staat open voor flexibele werktijden als de situatie daarom vraagt.

Denk je: dit ben ik(!)? Lees dan snel verder en solliciteer op deze vacature Junior Systeem Beheerder.


Wie zijn wij

Bij ShareCompany werken we vanuit de kernwaarden transparant, verbeteringsgericht, partnership en prikkelend. We ontwikkelen ICT-oplossingen voor onder andere beleggingsinformatie, interne communicatie en tijdregistratie. Dit doen wij met 4 verschillende bedrijven, namelijk Atrea, BIQH, MediaMyne en The Others Online.


Jij gaat aan de slag bij BIQH Financial Data Services. Bij BIQH ontwikkelen we IT-diensten voor financiële data. Enkele van onze klanten zijn Rabobank, ABN Amro, en Nationale Nederlanden.


Als Junior Systeem Beheerder krijg je

Zoals je hebt gelezen een dynamische rol met veel vrijheid en een klein, ambitieus team. Vanzelfsprekend krijg je goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, denk onder andere aan:

 • Een marktconform salaris en een goede pensioenregeling
 • 27 vakantiedagen
 • Mogelijkheid tot het krijgen van werknemersaandelen
 • Opleidingsmogelijkheden afgestemd op jouw ambitie
 • Een laptop zodat je vanaf elke plek kunt werken
 • Teambuildingssessies, waaronder het jaarlijkse uitje naar Italië(!)


Enthousiast geworden over deze vacature Junior Systeem Beheerder?

Stuur dan direct jouw motivatie en CV naar Irene.Kroon@ShareCompany.nl. Het mag ook later, maar graag wel voor 27 augustus. Ook voor vragen kun je bij Irene terecht (+31 (6) 22808627). Goed om te weten, je ontvangt altijd binnen 2 weken een reactie.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.