Junior Accountmanager

Functieomschrijving

Junior Accountmanager (40 uur)

Geeft het jou een kick om klantafspraken te scorenen deals te sluiten? Ga jij altijd voor het beste resultaat met jouw commerciële mindset en ben jij niet bang om koude leads te bellen? Ben jij in staat om potentiële klanten echt te overtuigen? Bij MediaMyne en Incrowd in Amersfoort of Utrecht zijn wij dan op zoek naar jou!


Wat ga je doen als Jr. Accountmanager?

Als junior accountmanager begeleiden we je goed en begin je eerst met een inwerktraject. Hierbij leer je de markt, onze propositie en producten kennen, je moet immers wel het product goed kennen.

Daarna ga je je al vrij snel bezighouden met (koude) telefonische acquisitie in samenhang en op basis van het Marketing en Sales plan. Je haalt nieuwe leads binnen en zorgt ervoor dat afspraken ingepland worden bij potentiële klanten voor een collega Sales manager. Uiteraard ga je op den duur mee naar deze afspraken. Je weet de klant en zijn/haar behoeften centraal te stellen. Deze behoeften koppel je aan onze oplossingen en haar unieke kenmerken, waarmee je de opening naar een afspraak creëert.

Deze afspraken moeten opgevolgd worden en zo houd je je ook bezig met het opstellen van offertes. Tevens zorg je voor een goede vastlegging in het CRM systeem en zorg je dat dit systeem up to date en actueel is. Op deze manier blijf je betrokken bij het hele proces.


Als je dit allemaal onder de knie hebt, dan zal je regelmatig meegaan met de Sales manager naar klant afspraken en ook productdemo’s gaan geven.  Uiteindelijk willen wij dat jij een volwaardig accountmanager wordt en je eigen afspraken maakt. Je gaat jouw eigen klantenportefeuille opbouwen en geeft hier zelf opvolging aan geeft. Je bent dan ongeveer de helft van de tijd ‘op kantoor’ aan het werk. De andere helft ben je op pad om de deals bij klanten te sluiten, de relatie met de klanten te versterken én uit te bouwen.


Je werkt nauw samen met de Marketing Communicatie manager, de Customer Succes manager en de andere Accountmanager in het team. Je rapporteert aan de Sales manager.


Wie zijn wij

De missie van MediaMyne en Incrowd is om de betrokkenheid van medewerkers te vergroten bij onze klanten.

Om dit te realiseren hechten we veel waarde aan een goede relatie met onze klanten. Wij luisteren aandachtig naar hen, zodat we een scherp beeld krijgen van hun activiteiten en doelstellingen. Omdat wij graag gezien worden als partner en niet sec als leverancier van onze ontwikkelde software, leven wij in alles wat we doen onze organisatiewaarden na. Wij willen onze klanten prikkelen en zijn altijd transparant. Hiermee helpen wij onze klanten om hun interne communicatie dusdanig te verbeteren dat de betrokkenheid van hun medewerkers toeneemt. Daartoe gaan we een partnerschap aan, het is een joined effort.


Wij bieden oplossingen in de vorm van Narrowcasting en een Interne (medewerker) communicatie app. Ondersteund met techniek in de vorm van een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem en een veilig en betrouwbaar Dataplatform.


Bij MediaMyne en Incrowd werken we met een team van betrokken collega’s die plezier beleven aan hun werk. Wij zetten ons iedere dag weer in om samen de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. MediaMyne en Incrowd zijn een van de activiteiten van ShareCompany. ShareCompany is actief met drie bedrijfsonderdelen die uiteindelijk één gezamenlijk doel hebben: het optimaliseren van data naar concreet toepasbare informatie.


Wij bieden

 • Een dynamische werkomgeving om jouw capaciteit en talenten in te zetten en verder te ontdekken;
 • Een omgeving voor verdere ontwikkeling en groei; je begint als junior accountmanager en we maken samen een plan met doelstellingen om door te groeien;
 • Veel afwisseling in je dagelijkse werkzaamheden;
 • Een dynamisch klein team met ambitieuze collega’s;
 • Uiteraard goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Een marktconform salaris en 8% vakantietoeslag
  • Een vast contract na 1 jaar
  • Een aantrekkelijke provisieregeling
  • 25 vakantiedagen
  • Auto van de zaak
  • Goede pensioenregeling
  • Een SAR regeling (Employee Stock Units)
  • Een laptop en mobiele telefoon
  • Teambuilding sessies, waarbij wij ook jaarlijks naar Italië gaan als team

Vereisten

Jouw profiel

Je bent een professional met enige commerciële werkervaring. Je hebt een passie voor Sales en voor Commercie in de meest brede zin van het woord. Dit komt ook naar voren uit de opleiding die je gevolgd hebt; deze ligt in de richting Sales/Communicatie/Marketing. Daarnaast vind jij het leuk om, met software en data oplossingen, binnen het vakgebied (interne) communicatie werkzaam te zijn. Tevens heb je een klik en affiniteit met ICT. Je vindt het leuk om met grote klanten te werken. De dynamiek van meerdere stakeholders bij deze klanten te doorgronden en hierin succesvol te werk te gaan. Je krijgt een kick om met een klein team grote dingen neer te zetten en tot successen te komen.


Vaardigheden en competenties

 • Een afgeronde opleiding op minimaal hbo niveau
 • Competitief ingesteld; winnaarsmentaliteit
 • Goede communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk) en beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Je bent creatief, denkt in oplossingen, sales vereist dat je soms met creatieve oplossingen komt
 • Je kunt goed luisteren, de juiste vragen stellen en hebt daarnaast een grote dosis overtuigingskracht
 • Je bent nieuwsgierig en klantgericht
 • Teamplayer
 • Uiteraard heb je een rijbewijs


Werken bij een nieuw bedrijf en mogelijk voor jou in een nieuwe sector, betekent dat er veel nieuwe informatie en kennis op je af komt. Wij zorgen voor de juiste onboarding, (externe) coaching en je krijgt collega’s die jou graag ondersteunen en helpen. Wij rekenen bij jou op een proactieve houding en de ‘eagerness’ om snel te leren. Dit met als doel jou zo snel mogelijk up en running te krijgen in jouw rol.

Jouw actie

Meer informatie over de functie of de sollicitatieprocedure? Contact dan Jorn Jansen via, email: jorn.jansen@sharecompany.nl of via telefoonnummer: +31 (6) 24227486.


Na jouw sollicitatie laten we je zo spoedig mogelijk weten of we een eerste match zien, binnen 2 weken kan je van ons een reactie verwachten.