Business Consultant Atrea (min. 32 uur)

Functieomschrijving

Business Consultant Atrea (min. 32 uur)
Wil jij voor TIJD zorgen bij onze klanten? Ben jij de ervaren Consultant die met ons voor nog meer tevreden klanten wil zorgen? Haal jij energie uit het leren kennen van onze klanten en het doorgronden van hun wensen en behoeften? Om zo de perfecte oplossing in TIJD te bieden en te implementeren? Lees dan verder, want dan word jij misschien wel onze nieuwe collega!


Wat ga je doen als Business Consultant?

Als Business Consultant bij Atrea sla jij de brug tussen binnen en buiten, tussen onze klanten en onze organisatie. Samen met de klant inventariseer je de informatiebehoeften op het gebied van tijdregistratie, en weet je deze te vertalen naar de applicatie. Je richt het systeem in, implementeert, test en levert op. Hierna verzorg je de training voor de gebruikers zodat deze het systeem optimaal kunnen gebruiken.

Je werkt hierbij nauw samen met Sales, Product Management, Project Management en Support om de gezamenlijke doelen te bereiken. Een veelzijdige rol met diverse taken:

  • Bepalen van doelen en gewenste resultaten van het Atrea systeem en haar (specifieke) inrichting voor de klant. Doorvertaald naar de werkzaamheden van de verschillende gebruikers.
  • Beschrijven van de klantspecifieke wensen op basis waarvan de daadwerkelijke inrichting wordt uitgevoerd.
  • Toelichten, inrichten en vrijgeven van het Atrea systeem en haar klantinrichting.
  • Plannen en opvolgen van toegekende taken in het kader van klantprojecten en support management.
  • Bewaken van de voortgang, oplevering en de klanttevredenheid.
  • Vanuit het dagelijkse functioneren kansen zien om extra omzet te genereren.

Wie zijn wij?

Bij ShareCompany ontwikkelen we ICT-oplossingen op het gebied van o.a. beleggingsinformatie, interne communicatie, en tijdregistratie. Dit doen wij met 4 verschillende bedrijven, te weten : BIQH, Atrea, MediaMyne en The Others Online.

Met Atrea leveren wij een tijdregistratiesysteem voor de registratie van de aan- en afwezigheid van de medewerkers (fulltime, parttime en flexkrachten). Naast tijdregistratie voorziet het Atrea systeem in aanvullende modules zoals Activiteiten-registratie, kostenplaatsregistratie, orderregistratie, urenverantwoording en toegangscontrole. Daarbij ondersteunt de Atrea mobiele app de medewerkers en leidinggevenden op het gebied van onder meer werkroosters, absenties, verlofuren, overwerk, tijdboekingen en calamiteiten. Kortom, Atrea helpt klanten om op een zo simpel mogelijke wijze inzicht te krijgen, en snel en makkelijk de juiste berekeningen te maken voor haar medewerkers, en voor de klant zelf.

Wij geloven in TIJD, dat is de spil waar het bij Atrea om draait. Enerzijds weten wanneer medewerkers binnenkomen en weer weggaan en anderzijds het weten wat er in die tijd gebeurd is. Daar zit de echte meerwaarde van Atrea. Welke activiteiten zijn door wie en wanneer verricht? Maar ook, hoe kunnen wij met deze tijd het juiste salaris berekenen? Zeker als er sprake is van ploegendiensten, overwerk, oproepkrachten en afwezigheid in verband met vakantie of verlof.

De klanten van Atrea zijn bedrijven met 50 tot 2.000 medewerkers. Wij zijn sterk vertegenwoordigd in de productie en logistiek. Enkele voorbeelden van klanten waar wij elke dag met plezier voor werken zijn Bleckmann, Bakker Logistiek, Schneider Electric en Kaak Group.

De lat ligt hoog bij ons. Dat vragen klanten van ons en wij van onszelf omdat we gedreven zijn door kwaliteit. De uitdaging is simpel gezegd om complexiteit om te zetten in werkbare en gebruiksvriendelijke systemen waarmee wij waarde toevoegen aan de propositie van onze klanten.
Hoe we dat doen? Door gedreven en helder te zijn en door alle collega’s zelf verantwoordelijk te maken voor hun resultaten. Maar ook door open naar elkaar toe te zijn, transparant en informeel, waarbij iedereen zichzelf kan zijn. We zijn allemaal anders en daar benutten we de voordelen van. Wij willen dat ShareCompany voor iedereen een veilige haven is waar je je thuis voelt.

Wat mag je van ons verwachten?

Naast goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, mag je rekenen op een dynamische werkomgeving om jouw talenten in te zetten en verder te ontdekken. Leuke teamsessies, waarbij we jaarlijks als team naar Italie gaan!
Een leaseauto en telefoon van de zaak behoren eveneens tot ons uitdagende arbeidsvoorwaardenpakket.

Functievereisten

Hoe ziet jouw profiel eruit?

Je houdt van het werken in een MKB bedrijf met de bijbehorende dynamiek; geen corporate met gebaande paden en geoliede processen. Je bent dan ook proactief, flexibel en kan goed zelfstandig werken.

Je hebt kennis van CAO’s en bedrijfsreglementen. Het begrijpen en doorgronden van onze klanten en hun wensen, is jouw passie. Hiermee kun jij immers de juiste inrichting- en goede implementatie verzorgen en de juiste trainingen geven. Je gaat hierbij zorgvuldig, accuraat en gestructureerd te werk. En verder:

Een afgeronde (Informatica) opleiding op minimaal HBO niveau

Ervaring met SQL, Excel en Windows

Minimaal 5 jaar werkervaring als Business Consultant, idealiter ervaring met Workforce Management systemen; inrichting van systemen, implementatie, en trainingen; kennis van CAO’s en werkreglementen

Goede communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk) en beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Goed kunnen luisteren, juiste vragen stellen, de klant echt willen begrijpen en doorgronden

Organiseren en plannen, vooruit denken en werken, proactief, zelfstandig

Analytisch, gestructureerd, efficiënt en accuraat

Klantgericht, flexibel en oplossingsgericht

Ben jij de kandidaat die we zoeken?

Wil je reageren of wil je meer informatie over de functie of de sollicitatieprocedure? Contact dan Irene Kroon via, email: irene.kroon@sharecompany.nl, of via telefoonnummer: +31 (6) 22 80 86 27.

Na jouw sollicitatie laten we je zo spoedig mogelijk weten of we een eerste match zien, binnen 5 werkdagen kan je van ons een reactie verwachten.